• Clubkampioenschappen 2011 / 50-jarig jubileum / Officiële opening clubhuis
Clubkampioenschappen 2018

Op een mooie zonnige 9 september werden de clubkampioenschappen verreden. Geesje Raimond gaf een clinic en een prachtige kür op muziek met een van haar PRE-hengsten. Maarten Biewenga werd opnieuw allround winnaar bij de pony's en Desi Kuiper werd voor de 3e keer op rij allround kampioen bij de paarden. De dressuurbeker pony's ging naar Tess Kuiper en de springbeker naar Maarten. Bij de paarden won Susanna Wiersma de dressuur en Desi het springen.

Clubkampioenschappen 2017

Wegens de slechte weersomstandigheden in september moesten we uitwijken naar PSC De Zuidstroom in Vinkega. Daar werden op 19 november de clubkampioenschappen verreden. Bij de pony's ging de dressuurbeker naar Danique Sol en Maarten Biewenga ging er met de spring- en allroundbeker vandoor. Bij de paarden won Fardau Koster de dressuur, Judith Meer het springen en Desi Kuiper werd wederom allround kampioen.

Clubkampioenschappen 2016

Op 4 september werden de clubkampioenschappen weer verreden. In de pauze werden we vermaakt door Wicher Kiers en zijn Belgen met vliegend tapijt erachter. En Kimberly Sol liet een mooie ZZ-Licht kür op muziek zien met Zandigo. Bij de pony's werd Indy de Vroet dressuurkampioen en Tess Kuiper spring- en allroundkampioen. Bij de paarden won Kimberly Sol de dressuurbeker en werd Desi Kuiper spring- en allroundkampioen.

Hunerit 2016

Op zondag 3 juli 2016 organiseerden wij voor de 2e keer de Hunerit, een 15 kilometer lange buitenrit door de prachtige omgeving van Havelte/Uffelte met als hoogtepunt een verfrissende "duik" in de Genieput. Zo'n 120 ruiters zijn er doorheen geweest. Op onze Facebookpagina staan veel professionele foto's.

Clubkampioenschappen 2015

13 september was een prachtige dag voor de clubkampioenschappen, die vanwege het slechte weer in de week daarvoor een week uitgesteld moesten worden. Daardoor was er helaas wat minder deelname, maar gelukkig was het niet minder leuk. Susanna Wiersma gaf een inspirerende dressuurclinic. De nieuwe allround-kampioenen zijn Annemei van Pelt met Emmely (Bixie), Indy de Vroet met Alex (pony's) en Judith Meer met Zafiero (paarden). Bij de Bixie ging de dressuurbeker naar Nicolet van Pelt met Honeybee en de springbeker naar Annemei. Indy en Judith mochten alledrie de bekers mee naar huis nemen.

Bixie Uffelte 2015

Op 9-5-2015 organiseerden we een Bixie-wedstrijd op het terrein van familie Aardema in Uffelte. Dit mede ter ere aan het 975-jarig bestaan van Uffelte. De Bixie-wedstrijd is dit jaar ook voor het eerst onderdeel van een Bixie-competitie, die we samen met de rijverenigingen van Diever, Ruinerwold en Koekange organiseren, met dank aan hoofdsponsor Epplejeck en Van Benthem diervoeders. De foto's zijn gemaakt door Alex Kuiper. Meer foto's zijn te vinden onder het kopje Wedstrijden: http://huneruiters.nl/fotos-bixie-2015/

Rondleiding Stal Arcadia

Op 24 september kregen we een rondleiding van Carly Huisinga en Dorinthe Winkel op dit zeer indrukwekkende bedrijf in Vledder. Als kers op de taart gaf Hennie Roffel een kür op muziek op ZZ-Zwaar niveau met Arcadia's Beautiful Girl.

Clubkampioenschappen 2014

14 september was een prachtige dag voor de clubkampioenschappen, met 15 starts in de dressuur en 15 in het springen. Sanne Olde Olthof en Wessel Veld gaven een westerndemonstratie. Bij de Bixie ging de dressuurbeker naar Nicolet van Pelt, de springbeker naar Annemei van Pelt en allround kampioen werd Nicolet. Kimberly Sol was onverslaanbaar en nam alle pony-bekers mee naar huis. Bij de paarden werd Judith Meer dressuurkampioen, Tineke Gol springkampioen en Judith mocht de allround-beker mee naar huis nemen. Springfoto's zijn te vinden op www.grphotography.nl

Bixie Havelte 2014

Op 10 mei 2014 organiseerden wij een Bixie-wedstrijd op ons eigen terrein in plaats van ons jaarlijkse moederdagconcours. Ondanks de barre weersomstandigheden was het toch een geslaagde dag. Meer foto's zijn te vinden op www.fotojoyce.nl.

Clubkampioenschappen 2013

De clubkampioenschappen 2013 zijn i.v.m. het slechte weer bij stal Veerman gehouden. Leendert en Manon gaven een spectaculaire show weg met hun tuigpaarden. Dressuurkampioenen zijn geworden: Danique Sol (Bixie), Kimberly Sol (Pony's) en Sanne de la Parra (Paarden). Springkampioenen zijn geworden: Danique Sol (Bixie), Elanique Sanders (Pony's) en John Kuiper (Paarden). Allround kampioenen zijn geworden: Danique Sol (Bixie), Kimberly Sol (Pony's) en John Kuiper (Paarden).

Bixie Havelte 2013

31 augustus 2013 organiseerden wij voor de eerste keer een Bixie-wedstrijd ter ere van de opening van de nieuwe schaapskooi. Meer, en vooral betere foto's zijn te vinden op http://fotojoyce.nl/gallery2/#/start/

Huldiging Pieter ten Hoeve en vrijwilligersbarbecue 2013

Pieter ten Hoeve is benoemd tot Erelid van de Huneruiters. Pieter is vroeger actief lid geweest en ook mede(her)oprichter van de Hunneruiters in 1960. Sinds jaren is hij nu donateur en vrijwilliger. We kunnen altijd op Pieter rekenen, voor allerhande werkzaamheden, en we zijn hem daar zeer erkentelijk voor.

Spelletjesavond Veerman 2013

Als afsluiting van het winterseizoen 2012/2013 organiseerde familie Veerman een leuke spelletjesavond voor de bij hen lessende verenigingen Diever en de Huneruiters.

Kimberly genomineerd voor sporttalent 2012

Kimberly Sol was genomineerd voor sporttalent 2012 van de gemeente Westerveld. Helaas is ze het net niet geworden, maar het is toch een vermelding waard!

Moederdagconcours 2012

Met dank aan Ebel Zandstra voor het maken van de meeste foto\'s.

Veulendiploma 2011

Kerstmarkt 2009

Doordravers 2009

Klusdag 2009

Kerstmarkt 2007

Bouw clubhuis 2007

Ochtendrit 2005

Ochtendrit 2004

Buitenrit 2003

Ochtendrit 2003

Ochtendrit 2002