Het lidmaatschap bij de Huneruiters wordt aangegaan voor het halve jaar waarbij je aan kunt geven of je ook lessen wilt volgen. Word je na 1 juli lid dan wordt de contributie gehalveerd. Voor het volgen van lessen dienen paarden/pony’s correct ingeënt te zijn. Zijn er in een gezin meerdere personen lid van de vereniging, dan geldt voor het derde gezinslid een korting van € 45,-, mits alle leden deelnemen aan zomer- en winterlessen.

Wij zijn verplicht om onze leden ook aan te melden bij de KNHS. De tarieven in de rechter kolom komen dus nog bij de kosten van het lidmaatschap op.

Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren middels dit formulier en tenminste vóór 15 december van het lopende jaar of  vóór 15 juni in geval van tussentijdse opzegging.

Je startpas kun je zelf aan- en afmelden via Mijn KNHS. De factuur betaal je rechtstreeks aan de KNHS. Op tijd afmelden is je eigen verantwoordelijkheid. Ben je te laat, dan worden het lidmaatschap en/of de startpas automatisch verlengd voor het volgende jaar, waarbij je de daarbij behorende kosten verschuldigd bent.

In januari en juli krijgt elk lid een nota toegezonden die men geacht wordt binnen 14 dagen te betalen.

Je lidmaatschap aanmelden kan met dit formulier. Hier vind je ook een formulier om wijzigingen door te geven.

Je kunt ook donateur worden voor € 20,- per jaar. Donateurs ontvangen het clubblad, worden uitgenodigd voor uitjes en kunnen buiten mededinging meerijden met de clubkampioenschappen. Je kunt je als donateur aanmelden met dit formulier.

Van alle leden wordt verwacht dat zij 2 dagdelen per jaar meehelpen bij activiteiten die wij organiseren om de clubkas te spekken om de contributie laag te kunnen houden. Het is eventueel mogelijk om deze verplichtingen af te kopen.

CONTRIBUTIE LR & PC Huneruiters (2023)   TARIEVEN KNHS (2023)
     
Lidmaatschap (incl. vrij gebruik van de buitenbak + clubblad 3 x per jaar)
€ 90,- per jaar
  Contributie
€ 27,50
     
Lessen winterseizoen*
€ 100,- paarden
€ 95,- pony’s
  Startpas paarden
€ 126,- (12 maanden)
€ 52,50 (1 maand)
€ 31,50 (1 week)
€ 21,- (1 dag)
     
Lessen zomerseizoen*
€ 60,- paarden
€ 55,- pony’s
  Startpas pony’s
€ 98,50 (12 maanden)
€ 42,- (1 maand)
€ 31,50 (1 week)
€ 21,- (1 dag)
     
Donateur
€ 20,-
  Bixiestartkaart
Gratis
     

 

* De vereniging behoudt zich het recht voor om lessen af te gelasten in geval van overmachtsituaties (extreem weer, rhino-uitbraak e.d.). Deze lessen worden niet ingehaald. Ook wordt er niet gelest op Hemelvaartsdag.

Voor overige tarieven van de KNHS, klik hier

(Aan de tarieven vermeld op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend).

Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een laag inkomen heeft. Een van die regelingen is het jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt de contributie en eventueel kleding of attributen voor uw kind. Hiervoor is een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim ten Klooster-Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl